April 2024
MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
 

ALCEA Consultancy
Bestuursrecht en interimdiensten
voor overheden

De naam ALCEA betekent hulp en ondersteuning. Ondersteuning en advisering op bestuursrechtelijk gebied, mediation en interim-dienstverlening. Centraal staat daarbij een persoonlijke relatie met opdrachtgevers op basis van vertrouwen en deskundigheid.


ALCEA Consultancy richt zich op juridische ondersteuning van de overheid, in het bijzonder de watersector. Maar ook het midden- en kleinbedrijf of particulieren kunnen een beroep doen op de diensten van ALCEA Concultancy bijvoorbeeld bij het oplossen van geschillen met de overheid door mediation.

Als opdrachtgever kunt u er altijd op vertrouwen dat bij ALCEA de nadruk ligt op het bereiken én borgen van resultaten zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen. Het bereiken van resultaat is in mijn ogen immers altijd een teamprestatie.

Waarom ALCEA? De visie is helder en eenvoudig: rendement op uw investering door deskundigheid, ervaring én betrokkenheid. Uw vraag staat centraal!

ALCEA werkt efficiënt en doelgericht. De contacten met opdrachtgevers zijn duidelijk, transparant en eerlijk. Maar alles met één doel voor ogen: uw resultaat. ALCEA wil graag die extra stap zetten om uw verwachtingen te overtreffen. Want wie stopt met beter te worden, stopt met goed te zijn.

Drs. Marco Spee, bestuursjurist / interim-manager

 

 

Juridische ondersteuning
home >>

Terug

 

 

 

ALCEA CONSULTANCY
MAROKKOLAAN 9
5152 MS DRUNEN
contactpagina >
disclaimer >